APPWISE

Egyedi megoldások: adattárház, alkalmazásfejlesztés, üzleti intelligencia

APPWISE

Budapesti székhelyű egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég vagyunk, magyar tulajdonosokkal. Robosztus, nagyvállalati rendszerek fejlesztéseiben dolgozunk partnereinknél. Üzleti folyamatok támogatására, valós üzleti problémák megoldására dolgozunk ki innovatív megoldásokat.
BŐVEBBEN

MIT ÉS HOGYAN

Appwise a projektjei során Vízesés, RUP, Agile-Scrum fejlesztési módszertanokkal, különböző programozási nyelveken végzi feladatait, annak érdekében, hogy Ügyfeleink a legmagasabb minőséget kapják a határidők és költségvetés betartása mellett. Legyen szó akár az adatok kezeléséről, teljesen egyedi rendszer megalkotásáról vagy tesztelési feladatok ellátásáról, önállóan vagy Ügyfeleink csapatába épülve dolgozunk a sikerért. Tapasztalt és magasan kvalifikált kollégáink garanciát jelentenek arra, hogy az Ön projektje is sikerrel záruljon.

Egyedi szoftver fejlesztések

Az Appwise egyedi szoftverfejlesztésekre specializálódott. Számos iparágban megmutattuk már szaktudásunkat, felkészültségünket. Nagyobb szervezetbe integrálódva, illetve önállóan is kiválóan megálljuk a helyünket.

FEJLESZTÉS
AUTOMATIZÁLÁS
ÜZLETI INTELLIGENCIA
ADATTÁRHÁZ

KARRIER

Bővülünk és folyamatosan fejlődünk, hogy megfelelhessünk partnereink elvárásainak. Nézz körül karrierportálunkon, és légy részese sikereinknek!

Hírek

KAPCSOLAT

Lépj velünk kapcsolatba alábbi elérhetőségeinken!

Appwise Zrt.

Dorottya udvar
Bocskai út 134-146
Budapest
1113
+36 20 359 7741
H-P 9:00-17:30